Verrassingspublicatie!

Deze week was de eerste ‘normale’ week na een chaotische verhuisperiode. Ik plofte op de bank met Schrijven Magazine, dat eind mei al in de brievenbus lag maar tijdelijk verdwenen was in een verhuisdoos. Het thema: korte verhalen! Precies mijn favoriete onderdeel van creatief schrijven 🙂

Tijdens het lezen kwam ik ineens een artikel tegen over media waar je korte verhalen kunt insturen voor publicatie. Dat kwam me vaag bekend voor. Ik dook in de archieven en ja, het was een artikel van mijn hand dat eerder dit jaar al op Schrijven Online geplaatst was! Toch stiekem wel heel leuk. Als startend professioneel schrijver geeft het me toch steeds nog een beetje kriebels om mijn werk in print te zien.

(ook hier online te lezen!)SchrijvenMagazine juni 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: