Online beter gevonden worden met je bedrijf? Schakel een seo-tekstschrijver in!

seo tekstschrijver websiteteksten tekstschrijver arnhem veenendaal wageningen arnhem amersfoort

Online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker. Als we op zoek zijn naar een bedrijf die bepaalde diensten levert, gaan we als eerste in Google zoeken. Bijvoorbeeld iemand die een dagje naar Arnhem gaat en op zoek is naar een lunchcafé of een mede-ondernemer die op zoek is naar een websitebouwer. Als jij dan niet hoog in de zoekresultaten staat, wordt je niet gezien. En dat is echt jammer, want zo loop je direct al een klant mis. En dat terwijl hier zo makkelijk wat aan te doen is!

Hoger in Google komen kan natuurlijk met advertenties. Maar hier ben je vaak veel geld aan kwijt en na een bepaalde periode stopt je advertentie weer. Seo teksten laten schrijven is een duurzaam alternatief voor advertenties. Je plaatst de seo teksten één keer op je website en je wordt keer op keer beter gevonden.

Seo-optimalisatie op je website

Met zoekmachineoptimalisatie kun je door middel van seo teksten hoger in Google komen. Wat een seo tekstschrijver doet, is uitzoeken hoe jouw klanten Googelen. Welke woorden en synoniemen gebruiken ze hiervoor? Door deze woorden slim te verwerken in jouw webteksten, en dan voornamelijk in titels en in specifieke frequenties, weet Google dat jouw website gaat over het onderwerp waar op gezocht wordt. Zoekt jouw doelgroep op een woord(combinatie) die niet op jouw website staat, dan zal Google niet herkennen dat jij getoond moet worden in de resultaten.

Met goed zoekwoordonderzoek en sterke seo teksten kunnen zoekmachines jouw website beter ‘lezen’ en begrijpen. En dat wordt beloond!

Seo teksten laten schrijven

Als freelance tekstschrijver ben ik ook helemaal thuis in de wereld van seo. Heb je hulp nodig met zoekmachineoptimalisatie? Na zoekwoordonderzoek ga ik aan de slag met het (her)schrijven van je websitetekst. Hierbij let ik op de lengte (Google houdt van teksten die meer 300 woorden hebben), de frequentie waarin zoekwoorden voorkomen en de titels. Het uitdagende van seo teksten schrijven is dat je continu moet zoeken naar de balans tussen effectiviteit en schoonheid. Het is bijna puzzelen: hoe schrijf ik een tekst die lekker leest, maar die ook heel zoekmachinevriendelijk is? Met de juiste balans tussen deze twee elementen wordt jouw website effectiever dan ooit. Ik help je graag!

Freelance seo-tekstschrijver in de regio Ede, Arnhem, Veenendaal, Wageningen en Amersfoort.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: