Over mij

 

Ik ben freelance tekstschrijver en redacteur in Ede. Schrijven doe ik met heel veel plezier en liefde, een enthousiasme dat ook duidelijk terug te zien is in mijn teksten. Die zijn luchtig, vriendelijk en vrolijk maar bovenal: goed leesbaar en doeltreffend.
Wat maakt van een tekst een goed verhaal? Als alle elementen harmonisch met elkaar samen spelen, als een perfect gedirigeerd orkest!

Freelance tekstschrijver & redacteur regio Ede

Als schrijver ben ik erg veelzijdig: ik heb veel ervaring met schrijven voor het internet, maar ook met creatief schrijven, journalistieke artikelen, redigeren en tekstcorrectie. Mijn focus en kernkracht ligt bij online media, maar ook offline weet ik mijn weg prima te vinden.  In mijn online portfolio vind je voorbeelden van eerdere opdrachten.

This is me
Als digital native weet ik als geen ander hoe je via online kanalen je doelgroepen bereikt. Mijn eerste ervaring als webredacteur deed ik al op toen ik 13 was (in 2005) en content produceerde voor een grote fansite van een artiest waar ik destijds gek op was. Daarna volgde vele blogs, verhalen en online artikelen. In 2015 startte ik vervolgens, verrassing, als professioneel tekstschrijver! Met een goede cappuccino, een lekker muziekje en kantoorkat Winky duik ik diep in jouw teksten.
Wil je het schrijven helemaal uitbesteden, of zoek je iemand die jouw eigen teksten kan verbeteren en opfrissen? Beide prima, ik zorg dat jouw tekst een goed verhaal wordt!

Ik woon ik al bijna mijn hele leven in Ede en ben sinds april 2020 moeder van Noëlle. Ik schrijf graag korte verhalen en heb mijn hart verloren aan Schotland. Stiekem droom ik er dan ook van om in de highlands een hutje te kopen en een boek te schrijven. Wie weet, ooit… 😉

Wil je meer dan alleen maar woorden? Stuur een berichtje, het lijkt me leuk om samen te werken!

%d bloggers liken dit: