Artikel ‘red herring’

‘Kijk je veel films en series, dan ben je vast wel bekend met de term red herring. Ook in geschreven verhalen wordt zo’n rode haring vaak gebruikt als narratieve techniek. Geen idee waar we het over hebben? We leggen het je even uit.’

Lees verder…

Ik ben al lange tijd betrokken bij Schrijven Online; van stagiair groeide ik door tot contentmanager. Naast het beheren van alle online kanalen schrijf ik af en toe ook nog artikelen over schrijven, boekmarketing en verhalen. Deze keer schrijf ik een blog over het fenomeen ‘red herring’ en hoe je dit kan inzetten als narratieve techniek in je verhaal.

Heuvelrug Magazine 2018 – advertorials

advertorial schrijven utrechtse heuvelrug

Als natuurliefhebber ben ik gek op de Utrechtse Heuvelrug. Ik vond het daarom dan ook heel leuk dat ik ook in 2018 weer mocht meewerken aan Heuvelrug Magazine, waar dit jaar de tweede editie van verschenen is. Heuvelrug Magazine richt zich zowel op toeristen in deze regio als op de zakelijke markt, en vertelt over alle bijzondere dingen die te zien en te ervaren zijn in dit prachtstuk van de Nederlandse natuur.

In het magazine zijn meerdere advertorials van mijn hand te lezen: prettig leesbare teksten die, zonder te commercieel te klinken, promotie maken voor hotels, toeristenattracties en restaurants. Hieronder zie je een selectie.

advertorial schrijven utrechtse heuvelrug advertorial schrijven utrechtse heuvelrug  advertorial schrijven utrechtse heuvelrug advertorial schrijven utrechtse heuvelrug advertorial schrijven utrechtse heuvelrug advertorial schrijven utrechtse heuvelrug advertorial schrijven utrechtse heuvelrug advertorial schrijven utrechtse heuvelrug advertorial schrijven utrechtse heuvelrug advertorial schrijven utrechtse heuvelrug advertorial schrijven utrechtse heuvelrug

Advertorials – Heuvelrug Magazine

Advertorials schrijven voor toerisme/zakelijk magazine

In juni 2017 verscheen de allereerste editie van Heuvelrug Magazine. Dit tijdschrift gaat, zoals de naam al zegt, over de Utrechtse Heuvelrug en richt zich op twee markten: de zakelijke markt en de toeristische markt. Het magazine staat vol met tips voor dagjes weg in de Heuvelrug en artikelen over lokale ondernemingen en vergaderlocaties. Als tekstschrijver werd mij gevraagd om een aantal advertorials te schrijven voor lokale bedrijven/bijzondere locaties, waaronder Slot Zeist, kasteel Kerckebosch en Ouwehands Dierenpark.

Heuvelrug Magazine is te vinden bij lokale VVV’s, vakantieparken, hotels en campings op de Heuvelrug en bij verschillende musea/bezienswaardigheden.

Heuvelrug Magazine tekstschrijver Utrecht advertorial marije catsburg ede veenendaal Heuvelrug Magazine tekstschrijver Utrecht advertorial marije catsburg ede veenendaalHeuvelrug Magazine tekstschrijver Utrecht advertorial marije catsburg ede veenendaal arnhem