Heuvelrug Magazine 2018 – advertorials

advertorial schrijven utrechtse heuvelrug

Als natuurliefhebber ben ik gek op de Utrechtse Heuvelrug. Ik vond het daarom dan ook heel leuk dat ik ook in 2018 weer mocht meewerken aan Heuvelrug Magazine, waar dit jaar de tweede editie van verschenen is. Heuvelrug Magazine richt zich zowel op toeristen in deze regio als op de zakelijke markt, en vertelt over alle bijzondere dingen die te zien en te ervaren zijn in dit prachtstuk van de Nederlandse natuur.

In het magazine zijn meerdere advertorials van mijn hand te lezen: prettig leesbare teksten die, zonder te commercieel te klinken, promotie maken voor hotels, toeristenattracties en restaurants. Hieronder zie je een selectie.

advertorial schrijven utrechtse heuvelrug advertorial schrijven utrechtse heuvelrug  advertorial schrijven utrechtse heuvelrug advertorial schrijven utrechtse heuvelrug advertorial schrijven utrechtse heuvelrug advertorial schrijven utrechtse heuvelrug advertorial schrijven utrechtse heuvelrug advertorial schrijven utrechtse heuvelrug advertorial schrijven utrechtse heuvelrug advertorial schrijven utrechtse heuvelrug advertorial schrijven utrechtse heuvelrug

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s