Tekstschrijven

tekstschrijver webteksten ede freelance

Een goede tekst is meer dan een verzameling woorden die informatie geeft aan de lezer. Je vertelt een verhaal waar je je lezer in mee wil nemen. Net als in een film of boek volgt de ene zin logisch op de andere, zit er af en toe een verrassend element in en is er een duidelijk te volgen opbouw. Dat is voor de lezer belangrijk om jouw boodschap te kunnen ontvangen. Voor jou is die boodschap nog belangrijker: je hebt een doel met je tekst. Als ondernemer wil je misschien meer klanten werven of bestaande klanten beter aan je binden. Of je wil via je socialmediakanalen/nieuwsbrief de betrokkenheid van je volgers verhogen en jezelf profileren. Je wil beter gevonden worden op Google of je expertise delen met de wereld. Daar heb je een goede tekst voor nodig. Eentje die lekker leest én laat zien wie jij bent of waar jouw bedrijf voor staat. Helder, effectief en professioneel. Daar kan ik je bij helpen.

Wat kan ik voor je schrijven?

  • Teksten voor websites; van de homepage tot blogs en van SEO-landingspagina tot bedrijfsbiografie
  • Socialmediateksten (zie ook: contentproductie)
  • Teksten voor brochures, flyers, folders – digitaal of in print
  • Advertorials, direct mails & andere commerciële uitingen
  • Maar denk ook aan: nieuwsbriefteksten, projectteksten, reportages, LinkedIn-posts, persberichten of sinterklaasgedichten (hé, ieder zo z’n ding!)

Hoe werkt het?

Tekstschrijven is een samenspel tussen jou als opdrachtgever en mij als schrijver. Afhankelijk van het project kunnen we telefonisch kennismaken en doorspreken wat je wensen zijn of kom ik langs voor een interview. Geregeld werk ik ook compleet digitaal en op afstand. Soms kan jij alle ‘ruwe input’ al direct per mail naar mij toesturen, soms zal ik zelf informatie gaan verzamelen. Zodra ik een duidelijk beeld heb van wat je wensen zijn, stel ik een offerte op. Is die akkoord, dan ga ik aan het schrijven. Na de eerste oplevering is er altijd een gratis feedbackrondje waarin we samen kunnen finetunen.

Heb je nog vragen of lijkt het je wat om samen te werken?

Of mail naar info@marijecatsburg.com, ik help je graag verder!

%d bloggers liken dit: